Image Alt
SZE-TO GENERAL

Földmunka

Földmunkagépek bérlése, gépi földmunkák és tereprendezés Budapesten és országosan!

SZE-TO GENERAL

Mi is az a földmunka?

A földmunka szorosan kapcsolódik az építkezéshez, ugyanis egy építkezés tereprendezéssel kezdődik. Ilyenkor sokakban felmerül a kérdés, hogy mi a legjobb megoldás a gyors és hatékony tereprendezéshez. Természetesen hívhatjuk a családtagjainkat segítségül, de ha ténylegesen profi munkát szeretnénk, rövid határidővel, érdemes egy, a földmunkával foglalkozó céget felkeresni. Ezek vagyunk mi!

SZE-TO GENERAL

Szolgáltatásaink

SZE-TO GENERAL

Hogyan zajlik egy profi tereprendezés?

Egy ház felépítése nem egy apró feladat, rengeteg tervezéssel és munkával jár együtt. Magát a földmunkát, a tereprendezést vagy az alapásást is egy precíz és aprólékos felmérés, majd tervezés előzi meg. Ennél a folyamatnál nagyon fontos, hogy pontosan kimérjük a szinteket, méreteket, hogy szakszerűen el lehessen végezni az alap test kiemelését. Mivel számunkra fontos, hogy ügyfeleinknek gondmentesen adjuk át az elvégzett munkát, nagy hangsúlyt fektetünk az aprólékos helyszíni felmérésre. Rengeteg tényezőt figyelembe kell venni, hogy a későbbiekben elkerüljük a felmerülő problémákat. Ezek a tényezők lehetnek a talaj szerkezeti felépítése és tulajdonsága is.

SZE-TO GENERAL

Referenciák

SZE-TO GENERAL

Kivitelezés
A-tól Z-ig

Az építőiparban a legfontosabb a gyors, de egyben minőségi kivitelezés. Mi is erre törekszünk! Célunk, hogy Ön elégedett legyen a munkánkkal és problémamentesen megoldjuk az elképzeléseit, igényeit.

Kérdése van?

Írjon nekünk , és kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!